10 November 2012

Blinilauantai 10.11.2012

Blinit on omin käsin tehty. Hinnaksi tuli ehkä noin 3 euroa...jos sitäkään. Stockalla blinit maksoivat 17 € / kg. Bliniresepti klikkaa tagia.
Blinis are homemade, of course!

Blinis with Matjes hering, sour cream &red oignons. Finnish classic!
Klassisesti Matjessilliä, smetanaa ja punasipulia.
  
Blinis with goat cheese mixed with virgin olive oil, lemon juice & black pepper, honey caramelized oignons & pastrami.
Täytteinä tässä ovat tuore vuohenjuustotahna (sekoita juusto, oliiviöljy, sitruunamehu ja mustapippuri), hunajakaramellisoidut sipulit ja pastrami.

Blinis with smoked salmon & crème fraiche/sour cream mix, dill and lemon juice.
Toinen klassikkoversio: kylmäsavustettu lohi, crème fraîche ja smetana, tilli ja sitruunamehu.
  
Blinis with butter sauted morels, shallots & parsley, sour cream.
Sitten seurasi korvasieni, shalottisipuli, persilja, smetana -yhdistelmä.

Blinis with shrimp & fish eggs dill cream salad.
Lopuksi kermainen katkarapumätisalaatti.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...