25 February 2012

Forza Italia 25.2.2012

Spaghetti alle Vongole
Lämmitä paistokasarissa oliiviöljyä. Kun öljy on kuuma, niin lisää runsaasti silputtua valkosipulia. Kaada simpukat joukkoon ja kypsennä nopeasti noin minuutti ajan. Lisää puolilasillista kuivaa valkoviini ja paljon silputtua persiljaa. Kiehauta vielä noin pari minuuttia, jotta liika liemi haihtuu.
Nyt voi lisätä nokareen voita, sitruunamehua, suolaa ja chilipippuria. Lopuksi lisää al dente spaghetti ja sekoita vielä 30 sekunttia. Tarjoile lämmitetyiltä lautasilta.
Nyt on pakko sanoa, että makuelämys oli tosiwau! Simpukat olivat suhteellisen kalliita 25€/kg, mutta elämys sen väärtti. En tiedä, mitä maksaisi ravintolassa, jos edes löytyisi...
Suosittelen!




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...