22 May 2011

Karitsan kare marokkolaisittain ja päärynäsalaatti 22.5.2011


Carré d'agneau facon méchoui & salade aux noix
Karemarinadi: perustuu alla olevaan Tagine-tahnaan. Tähän sekoitettiin vähän Harissa-tahnaa, valkosipulia, hunajaa, aprikoosimarmeladia, oliiviöljyä ja mustapippuria.
Grillaa noin 10-11 minuuttia, jos haluat nauttia lihan mediummiinuksena.
Salaatti: sekoita jää- ja romaine-salaatti, päärynä (ei säilyke), aurajuusto, saksanpähkinät, kevätsipuli ja persilja.
Kastike: Aura-sinappi, hunaja-omena -viinietikka, auringonkukkaöljy ja merisuola 
-> tehosekoittimeen.
Juoma: punaviini (no tiedättekin, että ranskalaista!)

-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...