Agneau à la Rick Stein
Tämä karitsaresepti piti testata. Näimme sen yhdessä osassa Rick Steinin
tv-ruokaohjelmasarjaa "Mediteranean Escapes".
Rick Stein kiertää Mallorcalla, eksyy pieneen "vuoristokylään", jossa pienen ravintolan emäntä on tehnyt tätä ruokaa yli 40 vuotta. Rouva asetteli suureen astiaan karitsanlihaa, porkkanoita, sipulia, tinjamia, vettä ja olutta. Liha kypsyi puulämmitteisessä uunissa noin kolme tuntia. Herkullisen padan hän tarjoili paistettujen perunoiden kanssa.
Jostain syystä hän laittoin olutta liemeksi... ehkä koska saksalaiset retkeilijät pysähtyvät syömään ko. ravintolaan...
Alkuperäisestä reseptistä jäi jäljelle karitsa, tinjami ja olut ja paistetut perunat. Valitsimme englantilaisen oluen, koska olut ja karitsa -yhdistelmä on heille tuttu. Belgialainenkin olisi käynyt hyvin. Kuvasta jäi pois laakerinlehti, sokeri ja tomaattipyree.
Tämä kypsyi uunissa noin neljä tuntia.
Juomana punaviini Côte de Beaune Villages 2007.
Jälkiruoaksi jäätelöä.
4 comments:
Hakkaa päälle Suomen poika, vaikka tekee kipeetä ei se haittaa! In your face Sverige = ) Den glider in! 6-1 Kyllä tekee hvää!!!
The trainee
what all this nonsense has to do with "my lamb"?
...
well done Finland, Hyvää Suomi
Take the lamb to the slaughter, in this case Sweden is the lamb slaughtered by Finland. I think the swedes are quite tender after all this just like your lamb?
cheers mate :)
Post a Comment