Boulettes de viande sauce marchand de vin
Lihapullia tehtii aikamoinen kasa. Tämä on kolmas kerta tälla viikolla kun niistä syntyy ilta-ateria. Kastike toimi hyvin lihapullien kanssa. "Viininmyyjän kastike": salottisipuli, punaviini, lihafondi, balsamico, mustaherukka- tai karpalohyytelö, kastike viimeistellään voipalasilla (lisää kylmänä) ja persiljalla, mausta suolalla ja valkopippurilla. Punaviinin voi korvata portviinillä, unohda silloin balsamico ja hyytelö. Kenties tuolloin voit laittaa vähän kermaa.
Tarjoile paistetuilla sienillä ja valkosipuliperunoilla.
Tämän jälkeen hyökkäsimme juustojen kimppuu: Bleu d'Auvergne ja raclette.
Jälkiruokana taitaa olla vielä mansikka-ananassalaattia. Raikasta.
4 comments:
ihanaa.. puolukkahillua ja ketsuppia pääle nii kyllä on hyvvää. pottu on myrkkyvä ,kasvista tilale...
terv eino ismael
who the hell is this eino ismael moses son of bin laden al espoo???
cheers.
Jérôme son of sarkozy bin chirac
I prefer laard with chocolate mousse and pulla with butter and cheese.
I love your coking and decoration! With love, The Ilmari of Oulu
take a prozac Jari.
it'll help you to relax, and forget that you're an impotent old man.
J.
Post a Comment