Saucisses aux haricots blancs
Valmista ensin liemi. Perustaksi padan pohjalle1 prk Mutti kirsikkatomaattisäilyke (pomodorini de collina), lisää 1/2 säilykepurkillista kuivaa valkoviiniä ja 1/2 prk vettä. Sekaan noin 10 valkosipulinkynttä, 1 laakerinlehti, yrttisuolaa, 1-2 rkl kasvisfondia ja anna kiuhua hiljalleen tunti. Tämän jälkeen siivilöi kastike ja kaada se takaisin pataan. Lisää joukkoon 2 silputtua sipulia ja muutama tuoramakkara. Anna kiehua toinen tunti - kunnes makkarat ovat "ylikypsiä", tämä jälkeen voit lisätä 1-2 prk valkoisia papuja. Keitä kasaan ilman kantta niin kauan kunnes lientä on jäljellä noin puolet. Lopuksi, ennen tarjoilua, lisää vielä loraus oliiviöljyä, pippuria ja silputtua persiljaa. Burgundilainen punaviini, jossa on reippaasti täyteliäisyyttä sopii juomaksi.Uskokaa, makua löytyy viimeiseen pisaraan asti!
No comments:
Post a Comment