06 October 2012

Sipulimakkara & porkkanapyree 6.10.2012

Saucisses aux oignons & purée de carottes
Pese, kuori ja pilko 1 kg porkkanoita.  Laita öljyä ja voita kasarin pohjalle, lisää porkkana-kuutiot ja mausta suolalla.  Anna porkkanoita hautua hiljalleen kannen alla noin 20 minuuttia. Vettä ei tarvitse laittaa joukkoon. Sekoita välillä. Kun porkkanat ovat pehmeitä, muusaa ne haarukalla. Lisää persiljaa ja pippuria.
Tuoresipulimakkarat löytyivät Hakaniemen hallista - Reinin Liha. Makkarat päätyivät paistin-pannulle. Hyvin paistetut makkarat joutuivat pannulta hetkeksi sivuun. Nimittäin oli kastikkeen vuoro. Kastike valmistui samaisella pannulla, olihan siellä valmiina kaikki maut. Pannulle vain sipulit "karamelisoitumaan". Tämän jälkeen joukkoon vain vehnäjauhoja, jotka saivat ruskistua rauhassa. Lopuksi lisättiin vettä ja ripaus kermaa, suolaa ja pippuria. Valmista tuli.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...