13 September 2012

Mustekalasalaatti 13.9.2012

Salade de seiches au vinaigre balsamique
Jotta mustekalasta ei tule kumia, niin kypsennä se joko todella nopeasti tai todella hartaasti. Tässä versiossa todella hartaasti. Mustakalapalat kypsyivät oliiviöljyssä noin 30 minuuttia paistinpannulla kannen alla - hiljaisella lämmöllä  Ota kansi pois, lisää lämpöä reippaasti ja heitä joukkoon silputtu valkosipuli - paista hetki.  Siirrä pannu sivuun. Lisää joukkoon balsamicoa. Tämän jälkeen lisää sipulimustaoliivikaprispersilja -sekoitus, älä unohda pippuria, chiliä ja maun mukaan suolaa. Anna koko jutun jäähtyä 10 minuuttia. Kaada lisäke salaatin päälle.
Lomalla nautittiin valkoviinistä ja siideristä säännöllisesti, joten nyt ruokajuomana oli vesi.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...