19 September 2011

Grillattu makkarakiekura ja perunamuusi 19.9.2011

saucisses grillées sauce aux oignons & purée
Hakaniemen hallista haimme taas näitä hyviä tuore makkaroita ja vähän muutakin, yhteensä 9 kiloa. Makkarat paistettiin pannulla, kypsennystä jatkettiin hiljalleen ruskeassa kastikkeessa (johon lisättiin sipulia, makkaran paistinmehua, lihafondia, sokeria, valkopippuria sekä vähän kermaa ja voita). Shalottisipulit olisivat olleet parempia maun kannalta, mutta niitä ei ollut. Muusi kuuluu sarjaan "tehty ja pakastettu" aiemmin. Muusin teemme aina Rosamunda-perunoista, muusista tulee suhteellisen kevyttä, ei laastia. Ranskalainen hunajasinappi ja punaviini Côtes du Rhône täydensivät aterian.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...