24 May 2011

Karitsan kare ja valkosipuliperunat 24.5.2011

Carré d'agneau pommes à l'ail
Hiero kareeseen merisuolaa ja vähän öljyä. Sen jälkeen laita kare grilli- + uunitoiminnon alle 10 minuutiksi, jonka aikana valmistuu näppärästi karitsan kuorrutus. Tehosekoittimeen persiljaa, valkosipulia, korppujauhoja, oliiviöljyä ja mustapippuria.
10 min. grillauksen jälkeen valjasta karitsan kare kuorrutuksella ja laita kare uudelleen uuniin 10 minuutiksi. Tai niin kauaksi, että kuorrutuksesta tulee rapea. Muista, anna kareen levätä noin 5 min. ennen annosten leikkausta.
Tarjoilu paistettujen sienien ja perunoiden kera. Huom! yllä olevasta kuorrutuksestä jätettiin osa sivuun ennen korppujauhojen lisäämistä. Tämä osa lisättiin perunasienipannulle. Kuvasta uupuvat ohuet vihreät pavut - nekin kävivät paistipannulla valkosipuliöljyseoksessa.
Punaviininä oli Burgundin alueen "Château de Mercy Maranges 1er Cru 2007"

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...