16 April 2011

Etanat - Karitsa ja valkoiset pavut 16.4.2011


Escargots & Moulin-à-Vent
Etanoita ja Moulin-à-Vent -punaviini

Épaule d'agneau farcie, haricots blancs
Karitsa ja valkoiset pavut

Täyte: paljon valkosipulia ja persiljaa, pippurisekoitusta ja oliiviöljyä.
Kastike: laita kattilan pohjalle vähän voita ja vehnäjauhoja, lisää pikkuhiljaa  karitsan kypsyessä syntynyttä lihalientä ja loppuosa täyteestä. Huom! kastikkeen ei ole tarkoitus olla liian paksu tai juokseva.
Pavut: pavut, hieman vettä, 1 pilkottu sipuli, persiljaa. Kun sipuli on pehmennyt ja vesi melkein haihtunut, niin lisää suola ja pippuri.
Jälkiruoka: pekaanitoffeevaniljajäätelö





Laita jääkaappiin muutamaksi tunniksi maustumaan uuniin laittamista.

-:-:-:-:-:-:-:-:-

France rules the kitchen supreme!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...