Escargots & Moulin-à-Vent
Etanoita ja Moulin-à-Vent -punaviini
Épaule d'agneau farcie, haricots blancs
Karitsa ja valkoiset pavut
Täyte: paljon valkosipulia ja persiljaa, pippurisekoitusta ja oliiviöljyä.
Kastike: laita kattilan pohjalle vähän voita ja vehnäjauhoja, lisää pikkuhiljaa karitsan kypsyessä syntynyttä lihalientä ja loppuosa täyteestä. Huom! kastikkeen ei ole tarkoitus olla liian paksu tai juokseva.
Pavut: pavut, hieman vettä, 1 pilkottu sipuli, persiljaa. Kun sipuli on pehmennyt ja vesi melkein haihtunut, niin lisää suola ja pippuri.
Jälkiruoka: pekaanitoffeevaniljajäätelö
Laita jääkaappiin muutamaksi tunniksi maustumaan uuniin laittamista.
-:-:-:-:-:-:-:-:-
France rules the kitchen supreme!
No comments:
Post a Comment