22 March 2011

Siika kermapurjokastikeella 22.3.2011

Lavaret à la fondue de poireaux
Laita foliokääreeseen siikafile, katkaravun pyrstöt ja kuoret, voita, laakerinlehti, mustapippureita, suolaa ja puoli lasia vettä. Sulje kääre hyvin ja kypsennä kala uunissa noin 20 minuuttia. Sillä aikaa pehmitä purjot pannulla voiöljysekoituksessa. Kun kala on kypsynyt, lisää folioon kertynyt liemi purjopalojen sekaan sekä hieman kermaa ja sitruunamehua. Tässä vaiheessa lisää myös kuoritut katkaravut, persilja, suolaa ja pippuroi makusi mukaan. Anna kastikkeen vielä muhia pari minuuttia. Tarjoile kalan kanssa.

Vadelmapiirakka
Pakastepiirakka on saanut seurakseen rahkakermaseoksen, johon on lisätty vähän vaniljasokeria.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...