Lavaret sauce vierge
Kuivaa kalafileet talouspaperilla, muuten vesi irtoaa paistaessa kalasta pannulle. Pyöräytä palat vehnäjauhossa, niin nahkasta tulee mukavan rapea. Paista nahkapuolelta noin 2 minuuttia ja toiselta puolelta noin minuutin verran riippuen tietysti kalan paksuudesta.
Sauce vierge: ripottele suolaa valkosipulinkynsille ja murskaa kynnet "pyreeksi". Lisää sitruunamehua, extra virgin oliiviöljyä, persiljaa, basilikaa ja kuivattua punachiliä.
AI NIIN, tämä annos oli minulle. J. illallinen oli lautasellinen porkkanaraastetta. Ei mitään muuta lisukkeina...
Nyt täytyy kehua kokkia: yksinkertaista, edullista ja älyttömän maukasta!
Yksi ongelma -> ei ole enää syytä mennä ravintoloihin (paitsi Ranskassa).
No comments:
Post a Comment