Pâtes aux crevettes
Tästä piti alun perin tulla pastaa kermasitruunakastikkeella. Jääkaappi tuotti pettymyksen: sieltä ei löytynyt valkoviiniä - S. (ko) kaiken juonut!
Ei auttanut muu kuin jatkaa, seuraavana kaapista etsittiin sitruunaa. Sitäkään ei löytynyt. Mitä jäi vaihtoehdoksi? resepti piti vaihtaa...
Kastikkeeseen päätyi: katkarapu, -liemi (katkaravun pyrstöt ja kuoret sekä bouquet garni), kerma, tomaattipyree, voi, persilja, pippuri ja suola.
"Gamelle" - Eväät
Yleensä edellisen illan ruoasta tehdään seuraavan päivän eväät. Kotilounaat ovat maistuvia, ja systeemi tulee varmasti edullisemmaksi kuin syödä ravintolassa joka päivä. Aina ruokaa ei jää - kiitos meidän suursyömäreiden. Joten ei auta muu kuin käyttää niitä tuotteita, mitä löytyy...
Huominen lounaani on kuvassa: Rosette de Lyon -kuivamakkara, pikkukurkut (joo, ovat ranskalaisia) ja Tomme de Savoie -juusto ja maalaisleipä - served with a nice cup of tea!
No comments:
Post a Comment