BLT & cake aux fruit au whiskey irlandais
Tänään oli sellainen fiilis, että piti saada kunnon kolesterolikingi pöytään!
Halkaise Ciabatta-leipä ja kasta puolikkaat kanamunachilipippuriseoksessa (ei suolaa!) ja käytä ne paistinpannulla. Leivän väliin salaattia, tomaattia, punasipulia, noin 10 siivua pekonia ja päälle Tartare-kastiketta. Juomana kahvi / tee.
Arvatkaa vain maistuiko?
Taikina on tehty tiikerikakkureseptin mukaan. Taikina maustettiin "12 years old Jameson Irish whiskey":llä, mauksi & väriksi rusinoita ja kirsikoita. Uunissa noin 55 minuuttia 175 °C.
Halkaise Ciabatta-leipä ja kasta puolikkaat kanamunachilipippuriseoksessa (ei suolaa!) ja käytä ne paistinpannulla. Leivän väliin salaattia, tomaattia, punasipulia, noin 10 siivua pekonia ja päälle Tartare-kastiketta. Juomana kahvi / tee.
Arvatkaa vain maistuiko?
Taikina on tehty tiikerikakkureseptin mukaan. Taikina maustettiin "12 years old Jameson Irish whiskey":llä, mauksi & väriksi rusinoita ja kirsikoita. Uunissa noin 55 minuuttia 175 °C.
No comments:
Post a Comment