28 October 2010

Hodarit à la "pariisilainen kahvila" 28.10.2010

Hot-dogs style francais
Ranskalaiset hodarit poikkeavat amerikkalaisista: Buns"-sämpylä, frankfurt-makkara, paistettu sipuli, hapankaali, majoneesi, ketsuppi. Kaksi ranskalaista versiota: jalkapallo-otteluista tai mielenosotuksissa helposti saatavilla: patonkipala, frankfurt-makkara, voimakas sinappi ja  toinen, josta voit nauttia kahviloissa tai brasseriessa: patonki leikattu kahtia, frankfurt-makkara, kermajuustoraastesekoitus,  lämmitys grillissä noin 5 minuuttia. 
Me teimme parannetun version brasseriesta: pala Chaumes-juustoa (pehmeä juusto - kuten Reblochon) sekoitettiin ranskankerman, juustoraasteen, pippurin ja suolan kanssa. Testatkaa - paljon kaloreita, valtavasti makua!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...