Truly the most interesting dining place in Helsinki, at the moment.
Arctic turnip and fish roe
Paitsi hyvännäköinen niin myös hyvänmakuinen.
... with a glass of Champagne
Yleensä en ole shappanjafani, mutta tässä oli todella sitä jotakin.
Potato soup and shiitake mushrooms
Yksi illan suosikeistani.
Swapping Champagne for Bourgogne.
Wild reindeer tartar, rhubarb mayo & hazel nuts
Ja tässä illan toinen suosikkiannoksistani.
Carrots and Metsuri-cheese
Porkkanoiden väri-ilotulistus ja Metsuri-juusto maistuivat. Annos oli myös ilo silmälle...
Tyytyväinen regular-asiakas.
Oven caramelized celeriac and hay porridge
Puuroa olisin voinut syödä enemmänkin.
Pheasant filets in white butter sauce and 2 ways cabbage
Tämän jälkeen söimme juustovalikoiman, joka on aina erinomainen.
Yhdistä juustot ravintolan omatekoisiin leipiin - wau.
Chantarelle ice-cream, coffee pelets topping and toffee
Toimii, hyvää.
Douglas fir sorbet and sour milk
Tällä kertaa metsäjutut eivät iskeneet...
No comments:
Post a Comment