05 December 2015

Parce que la vie continue... (because life goes on) - Restaurant Chef & Sommelier

(another) Saturday evening @ restaurant Chef & Sommelier.
Truly the most interesting dining place in Helsinki, at the moment.

Arctic turnip and fish roe
Paitsi hyvännäköinen niin myös hyvänmakuinen.

... with a glass of Champagne
Yleensä en ole shappanjafani, mutta tässä oli todella sitä jotakin.

Potato soup and shiitake mushrooms
Yksi illan suosikeistani.


Swapping Champagne for Bourgogne.

Wild reindeer tartar, rhubarb mayo & hazel nuts
Ja tässä illan toinen suosikkiannoksistani.


Carrots and Metsuri-cheese
Porkkanoiden väri-ilotulistus ja Metsuri-juusto maistuivat. Annos oli myös ilo silmälle...

Tyytyväinen regular-asiakas.

Oven caramelized celeriac and hay porridge
Puuroa olisin voinut syödä enemmänkin.

Pheasant filets in white butter sauce and 2 ways cabbage

Tämän jälkeen söimme juustovalikoiman, joka on aina erinomainen.
Yhdistä juustot ravintolan omatekoisiin leipiin - wau. 

Chantarelle ice-cream, coffee pelets topping and toffee
Toimii, hyvää.

Douglas fir sorbet and sour milk
 Tällä kertaa metsäjutut eivät iskeneet...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...