Côtes d'agneau doubles & saucisses de Toulouse grillées,
salade de pdts nouvelles
Hankimme ahvenanmaalaiset karitsan kaksoiskyljykset Hakaniemen hallista. Pyysimme leikkaamaan paksut palat grillausta varten. Ostimme myös sipuliyrttiraakamakkaroita. Maistuivat Toulousen makkaroilta. Suosittelemme! Kyljykset maustettiin ennen grillausta oliiviöljyllä ja kuivattulla tinjamilla. Lisukkeena varhaisperunasalaattia (kevätsipuli, persilja, pippuri ja vinaigretti), joka oli maustunut vuorokauden jääkaapissa. Tämän jälkeen tilaa oli vielä leivälle (ostettu tänään Hakanimen maalaismarkkinoilta) ja juustoille (suom. Tilsit ja ransk. Tomme de Savoie).
Viini: Burgundin "Savigny-les-Beaune 1er cru Les Feuillets 2009"
Miten yksinkertainen, mutta maukas ateria. Kiitos hyvien raaka-aineiden.
No comments:
Post a Comment