Omble Chevalier sauce crémée à l'aneth
Älyttömän hyvää! Laita kalafile uunivuokaan, muutama voinokare mukaan ja kaada päälle lasillinen vettä. Peitä voipaperilla. Kypsennä noin 10 -15 minuuttia koon mukaan. Ota talteen kalaliemi kastikkeen pohjaksi. Silppua 1/2 sipulia/shalottisipulia kasariin ja lisää liemi. Anna sipulisilpun pehmetä ja kastikkeen kiehahtaa kasaan, lisää puolilasillista kuivaa valkoviiniä. Anna kiehua hiljalleen. Tämän jälkeen lisää silputtu tilli (tai tuore rakuuna) ja lopuksi kylmää voita ja sekoita. Lopputuloksen varmistamiseksi lisää hieman sitruunamehua ja suolaa. Maista.
Tätä voi varioida lisäämällä mukaan esim. katkarapupyrstöjä, hietasimpukoita.
Ruokajuomana oli
No comments:
Post a Comment