16 January 2012

Lammaspapupata 16.1.2012

Haricot de mouton
Tämä on vanha, traditionaalinen maalaisruoka. Lampaasta säästettiin palat, jotka eivät kelvanneet "parempiin" suihin. Voit käyttää tähän joko karitsaa tai lammasta, mutta mieluiten rasvaiset osat. Nämä palat on pitkään haudutettu valkoisten papujen, tomaattien, sipulien, valkosipulin, persiljan ja hanhenrasvan sekotuksessa. Varaa aikaa noin 3-4- tuntia tai kunnes liha irtoaa luusta itsekseen. Paras tulos tulee kun valmistat aterian edellisenä päivänä kuten tämä meidän nauttima pata tänään.
Tämä aterian kanssa joimme Loiren laakso punaviiniä "St-Nicolas de Bourgueil la Mine 2009". Tunnustan, että olen heikkona Bourgueil'n punaviineihin..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...