Potée au choux
Savoijinkaali leikattiin pieniin palasiin ja keitetiin kaksi kertaa à 10 minuuttia. En tiedä miksi, mutta näin tehdään, ranskaksi termi "blanchir". Samanaikaisesti pekoni ja sipuli karamellisoitiin paistinpannulla ja valmistettiin liemi (valkoviini, kasvisfondi ja mustapippuri). Ota uunivuoka esille. Laita porsaan ribsit pohjalle, niiden päälle tuoremakkarat, kaada keitetty kaalisipulipekoniseos ja peitä liemellä. Laita uuniin 1,5 tunniksi, tämän jälkeen poista ribsit ja makkarat ja jatka kaalen kypsyttämistä uunissa noin 2 tuntia. Puolisen tuntia ennen syömistä lihat laitettiin takaisin kaalihöysteeseen. Tällä aikaa perunat keitettiin erikseen. Tarjoilu Dijon-sinaapin, maalaisleivän ja valkoviinin kanssa (punaviini käy myös).
Pannukakku ja luomu mansikkahillo
Sailan idea, mutta en saanut tehdyksi, joten Jérôme tarttui vispilään.
S. teorisoi ja J. tekee...
S. teorisoi ja J. tekee...
No comments:
Post a Comment