13 September 2011

Pastagratiini ja jauhelihakastike 13.9.2011

This doesn't look much...
... but taste great.
Arkirutiinit alkavat yksinkertaisen mutta maukkaan ruoan merkeissä. Ei jälkeäkään "hienouksista". Kuva ei ehkä herätä ruokahalua, mutta maku herätti.
Jauhelihakastike, kaikille tuttu, kypsyi hitaasti ajan kanssa. Oikotienä onneen käytettiin mm. Knorrin kolmen pippurin kastiketta, härkäfondia, sipulia, kermaa ja persiljaa. Pakasteemme toimii "varastona" erilaisille kotitekoisille gratiineille, kastikkeille, vihanneslisukkeille jne. Olemme ottanneet tavaksi tehdä suuria ruokaeriä kerralla, jotta voimme laiskoina hetkinä turvautua tähän "varastoon".  Gratiini on ihan perusjuttu: maito, kanamuna, crème fraîche, parmesaani ja gruyère-juusto, suola & pippuri.
... no gourmet french food then!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...