29 May 2011

Pekoniin kääritty porsaanfile, pipppurikastike ja kermaperunat 29.5.2011

Escalope de porc au bacon & romarin - gratin dauphinois
Mainittakoon ensimmäiseksi, että porsas on hankittu Hakaniemen kauppahallista. Laatu ja maku on taattu. Lihasta ei tule kuivaa, koska silava ja nahka ovat jäljellä ja kun... 
paista minuutti filettä molemmin puolin kuumalla pannulla, käärii pekoniin
(voit laittaa ennen pekonia esim. yrttejä alle).
Tämän jälkeen laita fileet uuniin noin varttitunniksi.
Tarjoilu meillä oli valkosipulikermaperunoiden kera löytyi omasta pakastimesta.
Ja kyllä, kastike perustui knorrin valmistuotteeseen "3 pippuria". Sekaan vain lihan maukkaat kypsennysliemet ja persiljaa - hyvää tulee. Vaati suorastaa lasillisen Burgundin punaviiniä.

Ei mikään "weight watchers -unelma".

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...