Escalope savoyarde
Possunleike täytettiin korppukinkulla ja raclettejuustolla. http://fi.wikipedia.org/wiki/Raclette
Anna leikkeleille väriä paistamalla niitä hieman paistinpannulla. Siirrä leikkeleet kypsymään uuniin. Sen jälkeen lisää pannulle hieman vettä saadaksesi hieman lihalientä. Kaada paistinliemi kastikekattilaan ja lisää hieman calvadosta, kermaa, persiljaa, suolaa ja pippuria. Toissapäivänä teimme perunakanttarelliyhdistelmän, jota meillä oli vielä jäljellä. Perunat laitettiin erikseen lämpenemään pannulle, ja kanttarellit päätyivät kuumaan kastikkeeseen. Maistui punaviinin kera.
Salade de baies glacées
Jos haluat juhlallisemman version, niin lisää marjojen päälle kirsikkaviinaa (kirsch) tai vadelmaviinaa (alcool de framboise) tai Grand Marnier -likööriä. Voit myös vaihtoehtoisesti kaataa alkoholin jäätelön päälle ja flambeerata. Tarjoile pienten keksien kanssa (short breads).
No comments:
Post a Comment