24 March 2011

Grillatut makkarat ja papuvihanneshöystö 24.3.2011

Saucisses grillées & haricots à la tomate
Nopea ja helppo resepti: laita kattilaan Välimeren ratatouille -vihannekset (Findus-pakaste), 1 tölkki valkoisia papuja liemineen, tomaattipyrettä, valkosipulia, sokeria, yrttisuolaa, chilipippurisekoitus, oliiviöljyä, persiljaa,
1/2 lasia vettä. Keittele noin 20 minuuttia. Tabascon ystävät  - suosittelen lisäämään muutaman tipan tai vähän enemmänkin tarjoiluvaiheessa.
Makkarat ovat raaka-/tuoremakkaroita.
J. oli taas kevyt versio: 1 x makkara & hernepikkuporkkanasekoitus.
Tämä syntyi kyllä sen perusteella, että jääkaappi ja pakastin näyttävät
tosi tyhjiltä.
Jälkiruokana on....jaaha...minulle onneksi löytyy vadelmapiirakkaa ja J. tyytynee jogurttiin :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...