Filet d'agneau & purée
Paista karitsa pannulla, suolaa molemmin puolin ennen paistamista. Anna lihan levätä hetki ennen tarjoilua. Tällä aikaa on hyvä tehdä kastike oikotietä käyttäen: ruskeasipulikastikepussi, paistetut sipulirenkaat, paistinliemi
(puolet kastikkeeseen), pippuri ja suola. Tarjoile kotitekoisen muusin (rosamundalajike) kanssa. Kaada loput paistinliemestä lihan päälle ja täydennä tarjoilu persiljalla. Huom! Lämmitä lautaset, muutoin ateriasi kylmenee lautasella tosi vikkelästi.
Ja nautinnon täydentää hyvä punaviini.
PS. vaikka pitäisit täysin kypsästä lihasta, niin please, jätä karitsa medium-tasolle. Karitsa (ankka, härkä) ei kestä ylikypsentämistä, maku on nimittäin lihan mehukkuudessa. Mitä kypsempi, sen kuivempi.
Testatkaa edes!
No comments:
Post a Comment