06 January 2011

Cannelloni al forno (pasta) 6.1.2011

Valmista tuli

Täyte: nautasika, parmesaani, kanamuna, persilja, valkosipuli, sipuli.
Tomaattikastike: Puttanesca, jossa tomaattia, mustia oliiveita, kaprista, anjovista, chiliä, valkosipulia (suoraan Stockmannilta, ok pohja). Lisättiin sekaan kuivaa valkoviiniä, kasvisliemikuutio, porkkanaa, muutama tomaatti, persiljaa, laakerinlehti, yrttisuolaa, mutapippuria ja chilimaustetta.


Kypsennä uunissa, foliolla peitettynä, noin 50 minuuttia. Tällä ajalla valmista béachamel-kastike, johon lisäät juustoraastetta ja kanamunan (ei suolaa/pippuria). Ota vuoka uunista, poista folio ja kaada béachamel päälle. Käytä grillivastusten alla noin 10 minuutin ajan.
Lasillinen punaviiniä ja bon appétit!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...