17 January 2011

Best pâté in the whole world 17.1.2011

Koska minulla oli vielä ruokahalua (täh!), niin päätin hyökätä patén kimppuun. Kysymyksessä ei ole mikä tahansa paté vaan minun suosikkini: ranskalainen "Hénaff". Tämä tulee Bretagneasta. Ranskassa tämä paté on suorastaan legendaarinen, koska se on ainoa, jossa on 96 % porsaanlihaa (filettä ja kinkkua), ei säilytysaineita tai muita lisäaineita. Resepti on luotu 1915 ja pysynyt onneksemme samana.
Kun Jérôme suoritti varusmiespalvelun Ranskassa (siitä on todella aikaa), niin patésäilyke oli osa varusmiehen sissimuonaa.

Tämä säilyke, on mielestämme, parempi kuin melkein mikä tahansa tuorepaté - kuka uskoisi...
Sehän taas tarkoittaa sitä, että joudumme roudamaan säilykkeitä Ranskasta, ja matkalaukut painavat.

Basically, preserved "Hénaff" pate is the best in the world. Seriously!
It contains an incredible 96% pork meat - including filets & hams - with no chemical additives whatsoever - 100% natural.
And it's the exact same recipe since its creation in France in 1915.
You have to taste it to believe it!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...