Pdts boulangères
Tämä on variaatio "boulangèreperunoista". Em. perunat, kuten kuvasta näkyy, ovat ohuiksi leikattuja perunaviipaleita, sipulia ja savustettua pekonia. Einekset kootaan kerroksittain suolan, mausteiden ja pippurin kera vuokaan, ja koko komeus kypsyy uunissa. Nimi tulee siitä, että tämä ruokalaji vietiin kypsymään kylän leipurin uuniin. Tässä versiossa on noin 0,5 kg entrecôte - härän lihaa, paistin pannulla karamelisoitiin echalotte-sipuleita (ripaus sokeria). Vuoan pohjalla liha, päälle sipuliseos. Sitten - peliin otettiin Knorrin ruskeasipulikastike -kyllä! Kerma, persilja, pippuri, suola sekaan. Puolet kastikkeesta kaadettiin lihasipulikerroksen päälle. 1/2 pakettia valkosipuliperunaseosta (pakkasesta), loput kastikkeesta peitoksi. Ja loput perunaviipaleet. Vähän suolaa. Hop, uuniin noin 45 minuutiksi.
No comments:
Post a Comment