27 July 2013

Grillattu entrecôte & shalottisipulikastike 27.7.2013

Entrecôte noin 400 gr./ 2 henkilöä.

Grillaa noin kolme minuuttia/puoli, jos haluat medium miinus miinuksen.
Ennen syömistä anna lihan levähtää noin 10 minuuttia - tulos on murea.

Entrcôte aux échalottes
Tarjoile shalottisipulikastikkeen kera. Pilko sipulit hienoksi, lisää silppu öljyyn ja laita joukkoon cayennepippuria. Anna maustua useamman tunnin ajan. Tarjoilu esim. uuniperunan ja *ruohosipulidipin kera. *Crème fraîche (1/3 osaa), maustamaton crème bonjour (2/3 osaa) ja paljon ruohosipulia sekä merisuolaa.


Since 1748... ei ihme, että maku on loistava, nektaria.
Muista avata vähintään tunti ennen tarjoilua.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...