Cannellonis
Cannellonien täytesekoitus: sikajauheliha, parmesaani, kananmuna, valkosipuli, persilja, oregano, punachili (kuivattu), pippuri, suola. Tomaattikastike: tomaattimurska, valkosipuli, sipuli, oliiviöljy, laakerinlehti, punaviini. Lisää valmitusvaiheessa kastikkeeseen luita (härän, sian) tai häränhäntäpaloja tuomaan todellisen maun. Anna kastikkeen kiehua hiljaisella lämmöllä vähintää kaksi tuntia. Poista luut ja laakerinlehdet. Sekoita tehosekoittimella.
Tee béchamel-kastike, laita cannellonit uunivuokaan, peitä béchamelilla ja lisää kerros juustoraastetta -> koko komeus on valmis laitettavaksi uuniin.
Sen verran raskas ruoka, että lasi punaviiniä kevensi painoa vatsassa.
Sen verran raskas ruoka, että lasi punaviiniä kevensi painoa vatsassa.
Mutta olipa hyvää!
No comments:
Post a Comment