30 October 2011

Kotitekoiset cannellonit 30.10.2011

Cannellonis
Cannellonien täytesekoitus: sikajauheliha, parmesaani, kananmuna, valkosipuli, persilja, oregano, punachili (kuivattu), pippuri, suola. Tomaattikastike: tomaattimurska, valkosipuli, sipuli, oliiviöljy, laakerinlehti, punaviini. Lisää valmitusvaiheessa kastikkeeseen luita (härän, sian) tai häränhäntäpaloja tuomaan todellisen maun. Anna kastikkeen kiehua hiljaisella lämmöllä vähintää kaksi tuntia. Poista luut ja laakerinlehdet. Sekoita tehosekoittimella.
Tee béchamel-kastike, laita cannellonit uunivuokaan, peitä béchamelilla ja lisää kerros juustoraastetta -> koko komeus on valmis laitettavaksi uuniin.
Sen verran raskas ruoka, että lasi punaviiniä kevensi painoa vatsassa.
Mutta olipa hyvää!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...