17 November 2013

Hedelmäinen lammastagine 17.11.2013

Hesarin 15. marraskuuta Ruoka -osiossa oli tämä alla näkyvä resepti. Se oli pakko testata ja nähdä ero aiempaan "Pariisi -versioomme" (klikkaa Pohjois-Afrikka -tagia). Ei muuta kuin ostoksille. Seurasimme ohjetta sanasta sanaan - se kannatti. Suosittelemme!

Voi kun löytyisi kunnon marokkolainen ravintola Helsingistä  -löytyykö?

Tagine d'agneau aux fruits
Tarjoilu (reseptin ohi) Harissan kera, johon oli sekoitettu hieman sitruunamehua ja oliiviöljyä.

Kaikki eivät pidä lampaan rasvaisuudesta tai mausta (ja useimmiten se on tuotu Uudesta-Seelannista). Lampaan sijasta ostimme tuoretta kotimaista karitsan lapaa, jonka maku on pehmeämpi.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...