Helsinki Restaurant Day is basically a giant open air restaurant. Two times a year, every wannabe masterchef in town can take the streets, cook live and sale his food.
From crap to great, there's something for every taste. Great stuff!
Tänä viikonloppuna ei pitäisi olla tekemisen puutetta. On vain ongelma, minne suunnata.
Kaksi kertaa vuodessa järjestettävä Ravintolapäivä valloitti tänään lauantaina pihat, puistot, kadut ja torit. Kaikki kynnelle kykenevät ja ehkä muutama kykenemätön saivat päivän ajan olla oman "ravintolansa" kokkeja.
Myös Ihana Helsinki -kaupunkifestivaali jatkui. Huomenna on mentävä katsomaan tarjoilijoiden tarjotinjuoksukilpailua Espalle.
Sää oli suotuisa vaikka auringosta ei näkynyt pilkahdustakaan.
Tämä Taco-teltan edessä oli pitkä jono. Aterialautanen näytti hyvältä, joten ei muuta kuin jonon jatkoksi.
kaikki kotitekoista
Limeriisiä ja mustia papuja
Possua (Sweet Barbacoa Pork ), salaattia, salsaa, juustoa, kastikkeita
Vesi kielellä
Kannatti jonottaa lähes 40 minuuttia. Tacot olivat maistuvia!
No comments:
Post a Comment