14 April 2013

Leikkele-juustolautanen 14.4.2013

Assiette anglaise
Illallinen koostui yksinkertaisesti leikkeleistä ja juustoista. Vasemmalta alhaalta lähtien Ferrarese-valkosipulimakkara, viherpippurikanipatee, maalaispatee, ilmakuivattu Maestro Jamón Serrano, Comté-juusto 24kk, Bleu de Brebis ja alhaalla keskellä maalais-Munster -juusto (AOC,  pienten tuottajien herkullinen juusto Itä-Ranskasta). Kaksi viimestä mainittua juustoa olivat todella kypsiä, ja makuelämys oli sen mukainen. Luulin, että olisin jo tottunut voimakkaisiin "navettamakuihin", mutta ei. Tällä kertaa raja tuli minulle vastaan. Onneksi punaviini Châteauneuf-du-Pape taltutti hieman tuota voimakkuutta.
Nämä herkut löytyivät Espoon Sellon K-marketin leikkele- ja juustovalikomista. Hyvä valikoima, mm. Serrano-tyyppisiä kinkkuja oli useampia.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...