Assiette anglaise
Illallinen koostui yksinkertaisesti leikkeleistä ja juustoista. Vasemmalta alhaalta lähtien Ferrarese-valkosipulimakkara, viherpippurikanipatee, maalaispatee, ilmakuivattu Maestro Jamón Serrano, Comté-juusto 24kk, Bleu de Brebis ja alhaalla keskellä maalais-Munster -juusto (AOC, pienten tuottajien herkullinen juusto Itä-Ranskasta). Kaksi viimestä mainittua juustoa olivat todella kypsiä, ja makuelämys oli sen mukainen. Luulin, että olisin jo tottunut voimakkaisiin "navettamakuihin", mutta ei. Tällä kertaa raja tuli minulle vastaan. Onneksi punaviini Châteauneuf-du-Pape taltutti hieman tuota voimakkuutta.Nämä herkut löytyivät Espoon Sellon K-marketin leikkele- ja juustovalikomista. Hyvä valikoima, mm. Serrano-tyyppisiä kinkkuja oli useampia.
No comments:
Post a Comment