19 November 2011

Possunkylki & linssiragu 19.11.2011

Petit salé aux lentilles
Possunkylkirivi laitettiin ensin kylmään veteen yhden ison porkkanan, kahden kokonaisen sipulin, persiljanipun, laakerinlehden, kokonaisten mustapippurien ja merisuolan kanssa. Keitä tunnin ajan.
Ota kaikki keitinliemen ainekset pois, säilytä vain keitinvesi. Lisää linssit ja porkkanapalat (1 porkkana). Samalla laita hieman oliiviöljyä paistinpannulle ja paista sipuli & pekonipalat noin 5 minuuttia. Lisää linssit pannulle ja kaada noin lasillinen keitinvettä mukaan sekä hieman persiljaa, oliiviöljyä, suolaa ja pippuria. Lisää kyljet  päälle ja anna vielä hautua noin 30 minuuttia.
Ja tarjoilu punaviinin kanssa (Gigondas).
Aterian päätti Camembert-juusto. Täydellinen ranskalainen illallinen!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...