11 November 2011

Lohipiirakka 11.11.2011

Tarte au saumon & salade verte
Lohta keitettiin 10-15 minuuttia vedessä, jotta lohen luontainen rasva ei tihru paistovaiheessa piirakkaan. Anna jäätyä. Lisää lohi pieninä paloina piirakkapohjaan ja heitä päälle kerros persiljaa ja kevätsipulia. Muista esipaistaa piirakkapohja uunissa. Sekoita tehosekoittimessa 3-4 kanamunaa, kermaa, vähän maitoa, ruokalusikallinen tomattipyrettä, suolaa ja pippuria. Kaada seos piirakan päälle (kunnes lohipalat ovat peitossa) ja paista uunissa puolisen tuntia. Tarjoile vihersalaatin kera. Kylmä siideri, valkoviini (esim.Muscadet) tai olut sopii seuraksi.
Jos haluat juhlavamman version, lisää täytteeksi katkarapuja.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...