24 October 2011

Grillimakkara ja lanttumuusi 24.10.2011

Saucisses grillées & purée de rutabaga
Kuori ja paloittele lantut. Kypsennä paistinpannilla hiljalleen voissa, mausta suolalla ja hunajalla, älä lisää vettä. Kun lantut ovat pehmeitä, muusaa ne. Samalla keitä pari Rosamunda-perunaa. Sama kohtalo, muusaa nekin ja yhdistä lanttupyreeseen. Nyt voit lisätä punaista maitoa, kermaa, voita ja suolaa. Maukkaan muusin tulee sisältää kunnon ainekset.
Ja niin, teimme ämpärillisen muusia, jotta voimme pakastaa osan. Maku ei häivy minnekään.
Grillaa raakamakkarat (englannista puhutaan "bangers") ja tarjoile pippurikonjakkikastikkeessa, jota olemme tehneet useamman kerran aiemmin. Juusto - tuorevuohenjuusto - ranskalainen maalaileipä (Reze) ja suomalainen olut täydensivät nautinnon.
Jälkiruoalle ei ole enää tilaa.
"Muusimatti" (nukkumatin pikkuserkku - from the weird branch of the family) iski tämän jälkeen. Nyt loikoilemaan.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...